Aeroport de Sabadell
Ctra. Bellaterra, s/n
08205 - Sabadell
Tel: 93 712 17 91
Fax: 93 746 90 07

català | castellano | english
infinit air

Mitjans de comunicació

Els mitjans de comunicació estaran al corrent de la preparació i desenvolupament d'aquest esdeveniment a través del gabinet de premsa de l'equip i de la pàgina web que es realitzarà expressament per a l'ocasió. La pròpia organització de l'esdeveniment i les diferents institucions que ho avalen seguiran i informaran les evolucions de l'expedició.

Previ a les dates del viatge es realitzarà una Roda de Premsa per a donar a conèixer el projecte, la composició de l'equip i la ruta definitiva.

També s'oferirà als periodistes totes les facilitats per a la realització de reportatges i entrevistes, així com la documentació necessària en relació amb l'esdeveniment.Amb això es pretén aconseguir el màxim espai en els mitjans de comunicació, factor que repercutirà positivament en la imatge del patrocinador.

A més, el fet que es commemori el 25 Aniversari d'aquest Ral·li, facilités l'aparició de reportatges. Precisament el suport institucional és un element important a l'hora de desenvolupar aquest tipus d'esdeveniments i des de 1996 així ho han fet. Afegir que al capdavant d'aquesta iniciativa va una dona avalada per la seva trajectòria esportiva, facilitant l'aparició de reportatges, tant en premsa com en televisió, com ja ha quedat demostrat amb motiu de les seves anteriors participacions.
També destacar que estem en tràmit per a arribar a un acord amb un canal de televisió per a produir una sèrie de reportatges del viatge. També es publiqués un segon llibre referent a la història d'aquesta ruta i la traducció al castellà d'altre llibre editat al francès sobre l'Inici de la “Línia Latécoère”.

Resum esquemàtic d'entrevistes i reportatges de Mercè Martí en els diferents mitjans de comunicació en les seves competicions aèries.

Televisió

TVE

Espais Informatius, Esports i Reportatges.
Estudio Estadio, Tele Diario.
Realizació de varis Documentals.

TVE Comarcals

Noticies y Reportatges.
Entrevistes i Col·loquis d'Actualitat.

TV3

Reportatges, Entrevistes i Programes d'Esport.
Gal·les i Concursos .

Antena 3

Entrevistes i Reportatges .

Tele 5

Notícies i Entrevistes. Crónicas Marcianas.

EuskalTelevista

Reportatges i Entrevistes.

Canal +

Informació Esportiva, Entrevista i Reportatge

Td8

Entrevistes

La 6

Entrevistes

TransWorld Internacional

Reportatge emès a nivell mundial de 5 minuts.

Televisions Internacionals com

CNN, CBS y locals de diferents països.

Premsa

Extenses Entrevistes i Reportatges a: El País, ABC, El Mundo, La Vanguardia , Avui, El Periódico, Diario 16, El Correo, Sport, El Mundo Deportivo, Diario de Sabadell, El Nou, Marca, As, Diari de Mallorca, Gaceta de Galicia entre otros.

Set Portades i dotze reportatges en suplements de periòdics dominicals i una contraportada de La Vanguardia.
Total: 265 Artícles

Revistes

National Geografic, Hola, Pronto, París Mach, Lecturas, Semana, Dunia, Activa, Vogue, Woman, Diez Minutos, Clara, Muy Interesante, TodoSport, Sports 10, Volar, Revista de Aeronáutica y Astronáutica, Revista Airline, Aviación General, Car and Driver, Skipper, Solo Rutas, Fusión, Mundo Empresarial, Barcelona Divina, Gaceta Shell, Revista Aérea, Avión Revue, Revista Descubrir, Mujer de hoy entre otras.
Total: 128 Publicacions

Inici
Ruta Aeropostal 2007
Introducció
L'Equip
La màquina
La ruta
Mitjans de comunicació
Història de la "Ligne"
Il·lustracions de l'època
Calendari i events
Roda de Premsa
Contactar