Aeroport de Sabadell
Ctra. Bellaterra, s/n
08205 - Sabadell
Tel: 93 712 17 91
Fax: 93 746 90 07

català | castellano | english
infinit air

L'equip

Mercè Martí Inglada

Mercè Martí va néixer el 9 de Setembre de 1968 i la seva vida ha estat molt lligada a l'àmbit de l'esport. La seva inquietud la va dur a volar per primera vegada als 17 anys i des de llavors va decidir que volar seriosa part de la seva vida. Va viatjar als Estats Units als 20 anys per a estudiar Engonals i obtenir les llicències de pilot privat i pilot comercial.

AL seu retorn a Espanya va convalidar els seus títols, però va tornar de nou als EEUU, on va fundar una escola de pilots "Cardinal Wings” en Kentucky i va treballar com instructora. La seva última etapa allí la va completar volant en una important companyia de transport aeri.

Actualment, està al capdavant de la seva companyia aèria, Infinit Air, fundada en 1997 i dedicada a treballs aeris de vigilància, fotografia i vols turístics. Compagina aquesta faceta empresarial amb la seva passió per volar preparant expedicions, participant en espectacles aeris i donant conferències. Així mateix ha efectuat treballs com presentadora en diversos programes de televisió i de ràdio sobre viatges.

La seva activitat esportiva l'ha dut a estar dintre dels 100 Grans Aventurers Espanyols de tots els temps, publicat per “ La Revista ” , dominical del periòdic El Mundo.

Palmarès esportiu :

Bernard Bacquié

Inquiet i apassionat per l'aviació, aquest francès nascut el 6 de novembre de 1945 i resident en Toulouse, va començar a volar als 20 anys per a obtenir la llicència de pilot privat. Compagina la seva formació d'estudis superiors científics i va ingressar en l'Escola Nacional d'Aviació Civil per a formar-se com pilot professional (1967-1970). Des de llavors la seva carrera aeronàutica passa per volar en diferents companyies com en la Royal Air Maroc o l'Escola de Pilots de Línia RAM per a adquirir experiència.
ALS 28 anys ingressa en Air France on té l'oportunitat de volar avions com el Caravelle, Boeing 707 i el Boeing 747. Finalment al juny de 1987 puja de rang i es converteix en Comandant de Vol en Fokker 27, Boeing 747 i acabar en el Boeing 777 en rutes intercontinentales.

Amb més de 20.000 hores de vol i haver volat en 20 models diferent incloent el Concorde, compagina la seva gran afició pels avions d'època cuidant i gaudint de la seva impecable bipla CASA- Bucker Jungman de 1935.

Des de l'any 2000 col·labora en la Revista Aeronautica Aviasport i recentment ha escrit el seu primer llibre d'una col·lecció de set sobre la Història de la Línia Latécoère i la Línia Aeropostal para la Fundació Latécoère.

En el 2003 va participar en l'organització del “ EADS Vol del Centenari” cedint el seu Bucker para commemorar l'aniversari del primer vol. El viatge de 3.000 Km . que es va fer d'una forma visual sense instruments moderns va unir diferents ciutats espanyoles impulsant i desenvolupant diferents actes aeronàutics. Gràcies a la commemoració d'està efeméridas la Societat Geogràfica Espanyola va premiar al viatge com “Viatge de l'Any.”

Inici
Ruta Aeropostal 2007
Introducció
L'Equip
La màquina
La ruta
Mitjans de comunicació
Història de la "Ligne"
Il·lustracions de l'època
Calendari i events
Roda de Premsa
Contactar