Aeroport de Sabadell
Ctra. Bellaterra, s/n
08205 - Sabadell
Tel: 93 712 17 91
Fax: 93 746 90 07

diseño paginas web barcelona

català | castellano | english


infinit air

LA NOSTRA FLOTA ES COMPOSA D’AVIONS BIMOTORS

Es tracta d’avions amb una gran visibilitat, comoditat, seguretat i molt estables. Les seves òptimes prestacions permeten gaudir d’un vol agradable per damunt de grans nuclis urbans i zones costeres. A més, són avions ideals per realitzar missions d’observació i patrullatge, amb la possibilitat d'incorporar equips de fotografia i filmació.

Tots ells acompleixen amb els màxims requisits de seguretat.

Els models Partenavia i Vulcanair estan especialment dissenyats per vols turístics, d’observació, patrullatge, filmació i fotografia aèria. Els seus dos motors de 200 CV proporcionen una gran estabilitat en vol. Les ales situades per sobre del fusselatge permeten tenir una excel•lent visibilitat. Tenen una capacitat cadascun d’ells per a cinc passatgers.

L’avió insígnia de la companyia és el bimotor Piper Twin Comanche de 320 CV amb una imatge i un vol més esportiu, utilitzat per Mercè Martí en les seves competicions. Desenvolupant una velocitat de creuer de 350 km/h. Aquest avió està destinat a campanyes de publicitat i vols promocionals. La seva capacitat és de quatre passatgers.

ELS NOSTRES AVIONS SEMPRE ESTAN LLESTOS PER VOLAR!

Navega a traves de cada foto i podràs observar detalladament com són cadascun d’ells.


Vulcanair
P68 Obs

+ info

 


Twin Comanche
PA-30

+ info

Partenavia
P68

+ info
 

Vulcanair
P68 Obs

+ info

Partenavia
P68

+ info
 

Cessna
172S Millennium

+ info

Les nostres instal·lacions a l'Aeroport de Sabadell.

Les nostres oficines estan dintre de les instal·lacions de l'Aeroport de Sabadell on es desenvolupa la gestió i les tasques administratives de l'empresa així com la recepció de clients.


Inici
Conèixens
La nostra flota
Treballs aeris
Mitjans de comunicació
Organització events
Ruta aeropostal 2007
Contactar