Aeroport de Sabadell
Ctra. Bellaterra, s/n
08205 - Sabadell
Tel: 93 712 17 91
Fax: 93 746 90 07

diseño paginas web barcelona

català | castellano | english


infinit air

 

Mercè Martí Inglada

Mercè Martí va néixer el 9 de Setembre de 1968 i la seva vida ha estat molt lligada a l'àmbit de l'esport. La seva inquietud la va dur a volar per primera vegada als 17 anys i des de llavors va decidir que volar formaria part de la seva vida. Va viatjar als Estats Units als 20 anys per a estudiar anglès i obtenir les llicències de pilot privat i pilot comercial.

De tornada a Espanya va convalidar els seus títols, però va marxar de nou als EEUU, on va fundar una escola de pilots "Cardinal Wings” a Kentucky i on va treballar com a instructora. La seva última etapa la va completar volant en una important companyia de transport aeri.

Actualment, està al capdavant de la seva companyia aèria, Infinit Air, fundada el 1997 i dedicada a treballs aeris de vigilància, fotografia i vols turístics. Compagina aquesta tasca empresarial amb la seva passió per volar preparant expedicions, participant en espectacles aeris i donant conferències. Així mateix ha treballat com presentadora en diversos programes de televisió i ràdio sobre viatges.

La seva activitat esportiva l'ha dut a formar part dels 100 Grans Aventurers Espanyols de tots els temps, publicat per “ La Revista ” , dominical del periòdic El Mundo.

Palmarès esportiu :

Inici
Conèixens
La nostra flota
Treballs aeris
Mitjans de comunicació
Organització events
Ruta aeropostal 2007
Contactar